Vier!

Als je kind 4 wordt, sta je aan de vooravond van de grootste verandering van je leven sinds de kraamtijd. Niet alleen voor je zoon of dochter gaat er een wereld open. Zo is er een hoop dat je waarschijnlijk nog niet weet over het eerste basisschooljaar. Daarom brengt Edukans in samenwerking met onze ambassadeurs, Sofie van den Enk en Bracha van Doesburgh, magazine Vier! uit.

Basisschoolblunders

Sofie en Bracha: “In Vier! gaan we met de billen bloot; we delen onze eigen blunders, onzekerheden en tips met jou, als collega-jonge ouder. We hopen dat je erom kan lachen, geïnspireerd raakt en er iets van leert”.

Per adres krijg je één exemplaar van Vier!. Het is helaas niet mogelijk om meerdere exemplaren naar één adres te sturen. En we versturen Vier! vanwege hoge verzendkosten alleen naar Nederlandse adressen.

 

Edukans gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Afmelden voor communicatie-uitingen van Edukans kan telefonisch of via e-mail. Meer hierover lees je in ons privacy statement.