sluit
Doneer direct

Vier!

Als je kind vier wordt, sta je aan de vooravond van de grootste verandering van je leven sinds de kraamtijd. Niet alleen voor je zoon of dochter gaat er een wereld open. Zo is er een hoop dat je waarschijnlijk nog niet weet over het eerste basisschooljaar. Daarom brengt Edukans in samenwerking met onze ambassadeurs, Sofie van den Enk en Bracha van Doesburgh, magazine Vier! uit. Sofie en Bracha: “In Vier! gaan we met de billen bloot; we delen onze eigen blunders, onzekerheden en tips met jou, als collega-jonge ouder. We hopen dat je erom kan lachen, geïnspireerd raakt en er iets van leert”.

Per adres krijg je één exemplaar van Vier!. Het is helaas niet mogelijk om meerdere exemplaren naar één adres te sturen. En we versturen Vier! vanwege hoge verzendkosten alleen naar Nederlandse adressen.

 

Edukans gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om het magazine naar je op te sturen en om je incidenteel te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Afmelden kan telefonisch of via e-mail.