Online geld inzamelen voor Edukans

Wil je in actie komen voor beter onderwijs? Of heb je een verjaardag of jubileum waarop je geld wilt inzamelen voor de projecten van Edukans? Met jouw eigen pagina op het Edukans actieplatform zamel je eenvoudig online donaties in voor beter onderwijs.

Jouw eigen actiepagina

Op het Edukans actieplatform kun je zelf een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor een van onze projecten. Op jouw actiepagina kunnen mensen veilig en makkelijk online doneren. De donaties gaan rechtstreeks naar het gekozen project en je ziet meteen hoeveel geld je al hebt opgehaald. Voer je liever actie zonder een actiepagina aan te maken, dan kun je het door jou opgehaalde bedrag zelf overmaken via deze pagina.

Een actiepagina aanmaken

Actievoeren op 1,5 meter afstand

Een actie organiseren gaat in tijden van Corona anders dan normaal, maar is zeker mogelijk! We hebben hier een aantal idee├źn voor je op een rij gezet om toch veilig actie te kunnen voeren voor Edukans. Heb je zelf ook een origineel idee, laat het ons weten!

Materialen

We hebben verschillende posters en folders om jouw actie onder de aandacht te brengen. Bekijk hier de materialen voor zowel particulieren, verenigingen als scholen.

Tips voor het organiseren van een actie

  • Kies iets wat je leuk vindt om te doen (houd je van sporten, organiseer een sportdag).
  • Vraag hulp van vrienden en familie bij de organisatie van jouw actie.
  • Gebruik je netwerk (werkt de buurman bij een supermarkt, misschien willen ze dan wel de ingredi├źnten sponsoren voor een bake-sale).
  • Wees duidelijk waar je actie voor is.
  • Laat de lokale krant weten wat je gaat doen.

Tips voor een verjaardag, jubileum of afscheid

  • Laat een video zien over het werk van Edukans.
  • Maak een A4’tje waarop je uitlegt waar de donatie voor is en wat Edukans voor jou betekent.
  • Laat mensen direct tijdens het feest doneren. Stuur de URL van jouw actiepagina door of maak een QR-code. Of laat mensen een cash donatie doen in een afgesloten pot of doos.

Andere manieren om te helpen