sluit
Doneer direct

Privacy

Deze website wordt beheerd door Edukans. Alle gegevens die u op deze website achterlaat, worden door ons zo zorgvuldig mogelijk verwerkt. Edukans waarborgt en respecteert uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens. Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens door Edukans beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit “Privacy Statement” geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van “cookies” op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Edukans verkoopt of verhuurt uw gegevens niet

Edukans zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen of verhuren. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Beveiliging gegevens

Edukans maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Klikgedrag

Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden om de belangstelling voor de verschillende onderdelen van de site te meten. Daardoor kan de inrichting van de website aangepast worden aan de belangstelling en ervaringen van bezoekers.

Cookies

Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op uw voorkeuren, worden bepaalde gegevens betreffende uw gebruik van deze website verzameld. Deze informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde “cookies”. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op uw computer worden geplaatst. U kunt het gebruik van cookies via de instellingen van uw browser uitschakelen. Dit leidt echter tot een minder goede werking van deze website.

Websites van derden

De website kan hyperlinks bevatten naar sites die buiten het domein van Edukans liggen. Voor deze sites kunnen andere voorwaarden gelden. Edukans is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en de software die u daarvan zou kunnen downloaden. Het is dus voor uw eigen risico, als u deze hyperlinks gebruikt.

Vragen / opt-out

Voor vragen over dit Privacy Statement en/of de wijze waarop Edukans uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met Edukans via het e-mail adres [email protected], of via de gewone post op Postbus 1492, 3800 BL Amersfoort.

Indien u zich heeft aangemeld voor de digitale nieuwsbrief en u wilt deze niet meer ontvangen, kunt u zich afmelden via de laatst ontvangen nieuwsbrief of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Indien u geen prijs stelt op informatie over onze onderwijsprojecten, kunt u dit hier doorgeven, of stuur een e-mail aan [email protected], onder vermelding van het ‘minder post’. U kunt kiezen uit: alle post (maximaal 6 keer per jaar), maximaal 1 keer per jaar post of helemaal geen post.

Heeft u specifieke vragen of opmerkingen over deze website, dan kunt u een e-mail sturen aan [email protected]