Onderwijs in India
Alle programma's

Steun met uw stichting of fonds

Gelooft uw stichting of fonds ook in de kracht van onderwijs? Dan werken wij graag met u samen!

Wat je op school leert, is voor altijd

Een kind dat leert, is een kind met kansen. Leren lezen, schrijven en rekenen. Leren vriendschappen aangaan, relaties ontwikkelen, zuinig zijn op je lichaam. Wat je op school leert, is voor altijd.

Door Edukans met uw stichting of fonds te steunen, geeft u kinderen de kans om uit te groeien tot zelfstandige volwassenen vol zelfvertrouwen. Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Onderwijs op veilige scholen met goede docenten en vakopleidingen met zicht op werk. Dankzij onze jarenlange ervaring mogen wij ons specialist noemen op het gebied van onderwijs in ontwikkelingslanden.

Leer meer over onze werkwijze

Samen op zoek naar een passend project

Samen met u zoeken wij voor uw stichting of fonds graag een passend project in een ontwikkelingsland dat aansluit bij uw wensen, beleid en doelstellingen. Door te kiezen voor een specifiek project weet u precies wat er met uw gift gebeurt. Over de behaalde resultaten en uitgevoerde activiteiten houden we u uiteraard op de hoogte.

“Sinds 2013 ondersteunt de CCHO Stichting projecten van Edukans die voldoen aan onze criteria. Edukans is een degelijke en betrouwbare partner gebleken die uitstekende plannen verzorgt en de CCHO op afgesproken tijden van rapportages voorziet. De CCHO kan Edukans van harte aanbevelen bij andere organisaties die op verantwoorde wijze gelden beschikbaar wil stellen die passen bij de doelstellingen die men met deze middelen wil bereiken.” – Henk de Vries, projectsecretaris bij CCHO.

Contact opnemen

Als stichting of fonds kunt u ons werk steunen met een donatie, maar ook met uw kennis of netwerk. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Gerry de Bruin staat u graag te woord.

gerry de bruin, edukans, stichting, fonds, goed doel

033-460 60 10
[email protected]

Social

Partners & keurmerken

  • ANBI
  • Nationale Postcode Loterij