World Teacher sponsorgeld

Over Edukans

Een kind dat leert, is een kind met kansen. Want op school leer je veel meer dan lezen, schrijven en rekenen. Je leert er voor jezelf opkomen. Vriendschappen aangaan en relaties ontwikkelen. Zuinig zijn op je lichaam. En natuurlijk: je talenten ontwikkelen. Wat je op school leert, is voor altijd.

Onderwijs, de kans van je leven!

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Onderwijs op veilige scholen met goede docenten en vakopleidingen met zicht op werk.

Investeren in lerende kinderen is ontzettend effectief. Eén jaar extra onderwijs levert op latere leeftijd 10% meer inkomen op. En dat een heel leven lang!

Wie is Edukans?

Maak kennis met Edukans. Lees meer over onze directie en Raad van Toezicht, bekijk aan welke keurmerken we voldoen en bekijk onze resultaten in het jaarverslag.
Mwandida uit Malawi houdt haar schrift vast

Benieuwd hoe jij kan helpen?

Geef een kind de kans van z’n leven! Dat kan op veel verschillende manieren: direct een donatie doen, met jouw school meedoen aan Schoolmaatjes, in actie komen met jouw bedrijf of kerk of door met ons op reis te gaan.
Vacature relatiebeheerder

Heb je vragen of wil je meer weten over Edukans?

Bekijk de veelgestelde vragen of bel ons op 033 460 6010