Doneren Edukans

Edukans Supportersdag 2023

Mede dankzij onze donateurs en vrijwilligers kan Edukans zorgen voor beter onderwijs voor kinderen en jongeren in landen als Malawi en Kenia. Geweldig dat u ons hierin steunt. Wij ontmoeten u graag op de Supportersdag op 7 oktober 2023 in Arnhem. De dag wordt begeleid door onze ambassadeur Martine van Os.  

Het is niet meer mogelijk om aan te melden voor de Supportersdag.

Wat kunt u verwachten?

Martine van Os en directeur Petra van Haren gaan met u in gesprek over het belang van onderwijs en de impact die we dankzij uw steun kunnen maken. U krijgt een inkijkje in onze visie voor de toekomst, gevolgd door verhalen van onze directeuren in o.a. Ethiopië en Kenia.

Programma

Zaterdag 7 oktober 2023
12.30-13.00 uur ontvangst
13.00-15.30 uur programma
15.30-16.30 uur afsluiting met een hapje en drankje

Edukans creëert onderwijskansen voor kinderen en jongeren in landen als Malawi, Ethiopië, Oeganda en Kenia. En dat kunnen we niet zonder uw trouwe support! Wij zijn trots om te melden dat we dankzij sponsors de Supportersdag tegen minimale kosten voor u kunnen organiseren.

Locatie

Wij verwelkomen u graag in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Het programma vindt plaats in een van de gebouwen in het museum, Kasteelboerderij De Vlasschuur. Na ons programma mag u het museum zelf kosteloos verkennen.

Het Nederlands Openluchtmuseum
Hoeferlaan 4
6816 SG Arnhem
(Google Maps)

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis van ons alledaagse leven. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. U wordt er meegenomen op reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. U komt er ogen en oren tekort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze u met hun verhalen en zijn ze benieuwd naar die van u.

Bekijk hieronder een aantal sfeerbeelden van de locatie:

Route en bereikbaarheid 

Het museum is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Komt u toch met de auto? Uitrijkaart krijgt u op locatie. Lees hier meer. 

Toegankelijkheid

Het Nederlands Openluchtmuseum en de historische gebouwen zijn toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Het museumpark is echter gelegen op heuvelachtig terrein.

Afmelden

Kunt u toch niet komen? Geef uw afmelding via dit formulier door, zodat er weer een plekje voor iemand anders is.

Vragen

Wij kijken er ontzettend naar uit om u volgende maand te ontmoeten. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op via [email protected] of via 033 – 46 06 010 op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoren

Hartelijk dank aan onze sponsoren! Dankzij Torendruk Grafische Producties konden wij onze uitnodiging kosteloos laten drukken. Dank aan het Openluchtmuseum voor een gereduceerde toegangsprijs. Ook dit jaar sponsorde Bedrukken.nl de linnen tasjes voor de goodiebag.