Nieuwsoverzicht
Nieuws
Terugblik op een geslaagde Edukans-Supportersdag!

Terugblik op een geslaagde Edukans-Supportersdag!

Zaterdag 7 oktober kwamen we bij elkaar op de Edukans-Supportersdag in het Openluchtmuseum in Arnhem. Het was een prachtige dag vol inspiratie en betrokkenheid, gepresenteerd door Wendy Hoogendijk.

De aanwezigen kregen meer inzichten over de centrale thema’s in de Edukans projecten door de inspirerende verhalen van de Edukans collega’s uit Kenia, Oeganda, Malawi en Ethiopië. Petra van Haren, directeur Edukans, nam ons mee in de uitdagingen en de resultaten van het afgelopen jaar en Myrthe Woest vertelde ons over de nalatenschap van haar moeder.

We hebben ook mooie reacties en waardevolle input ontvangen van alle aanwezige supporters die Edukans gaat meenemen in de plannen van de volgende jaren.

Dankzij onze donateurs kunnen we samen impact maken! Was je er niet bij en wil je toch een indruk krijgen?

Bekijk de terugblik in foto’s en video

Onze speciale dank gaat uit naar de sponsoren die deze dag mogelijk maakten! Dankzij Torendruk Grafische Producties konden wij onze uitnodiging kosteloos laten drukken. Dank aan het Openluchtmuseum voor een gereduceerde toegangsprijs. En ook dit jaar sponsorde Bedrukken.nl de linnen tasjes voor de goodiebag. Ook katoenen tasjes bedrukken? Klik dan op de link. 

Edukans-Supportersdag-2023-donateurs-event

Edukans-Supportersdag-2023-donateurs-event

Edukans-Supportersdag-2023-donateurs-event