Nieuwsoverzicht
Edukans DARE2GO op de Buitenland Beurs

Edukans DARE2GO op de Buitenland Beurs

Ben jij op zoek naar de reis van je leven? Klaar voor een geweldige buitenlandervaring? Kom op 7 maart naar de Buitenland Beurs in Utrecht! Hier vind je ook het Edukans-programma DARE2GO, waarbij je 10 weken of langer op reis gaat naar onze projecten in een ontwikkelingsland.

Buitenlandbeurs-Volunteer-Correct-7-maart-2020

Verantwoord vrijwilligerswerk

Edukans is aangesloten bij Volunteer Correct, de organisator van de Buitenland Beurs. Volunteer Correct zet zich in voor verantwoord vrijwilligerswerk. Dat houdt in dat de organisaties die bij Volunteer Correct zijn aangesloten niet alleen kijken naar welk vrijwilligerswerk het beste bij jou past, maar ook hoe jij ├ęcht kunt bijdragen in het ontwikkelingsland waar je naartoe reist.

Leerzame ervaring

Als je met Edukans DARE2GO op reis gaat, kom je altijd terecht op een project dat zelf aangeeft behoefte te hebben aan vrijwilligers. Jouw werk is een aanvulling op het werk van betaalde krachten. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je de plaats inneemt van een lokale werknemer. Ook vinden we het belangrijk dat jouw relatie met de lokale bevolking gelijkwaardig is: jij leert net zoveel van hen als zij van jou. Zo’n interculturele ervaring is voor iedereen leerzaam!

Kunnen we op jou rekenen 7 maart? Laat ’t even weten via www.volunteercorrect.nl/buitenlandbeurs/.