sluit
Doneer direct

Vrijwilligerswerk met Edukans

DARE2GO vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk met Edukans DARE2GO staat voor een nieuwe cultuur ontdekken en bijzondere mensen ontmoeten. Op vrijwilligersreis in Afrika, Azië of Latijns-Amerika leef en werk je mee met onze lokale partners en hun gemeenschap. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het land waar je bent én groeit zelf.

Kies je situatie en ontdek alles over jouw vrijwilligersreis

DARE2GO: de reis

Je gaat 10 weken of langer vrijwilligerswerk doen in Ghana, Kenia, Malawi, Ethiopië, Oeganda, India, Filipijnen, Suriname of Peru. Afhankelijk van je ervaring ga je aan de slag in het onderwijs of ondersteun je een project met dagelijkse activiteiten. Denk aan voorlichting geven, koken of helpen bij buitenschoolse sport- en spelactiviteiten.

Nick & Joost studeren aan een lerarenopleiding en gingen aan de slag op verschillende scholen:

Goede voorbereiding

Edukans bereidt je goed voor op je vrijwilligersreis. Je krijgt een coach waarmee je voor, tijdens en na de reis regelmatig contact hebt. En na een inspirerende, professionele training van 3 dagen weet je helemaal wat je te wachten staat.

Verantwoord vrijwilligerswerk

Wij willen dat de reis een verantwoorde ervaring is, voor jou en voor de Edukans-partner in het ontwikkelingsland. Samen met jou en de projectpartner kijken we daarom waar jij het beste op je plek bent. Ook zijn we aangesloten bij Vereniging Volunteer Correct. Ga je met Edukans op reis, dan ben je verzekerd van verantwoord vrijwilligerswerk.

Ben je klaar voor de reis van je leven? Ga dan mee met Edukans. DARE2GO!

“Al vanaf het eerste moment voelden we ons helemaal thuis in Ghana. De ontmoeting met ons Ghanese gastgezin was erg leuk. De moeder was blij met haar nieuwe ‘dochters’ en zei dat ze goed voor ons zou zorgen. Dat gaf ons een warm gevoel en we wisten dat we in goede handen waren.” – Chantal & Sanne

DARE2GO!

Op vrijwilligersreis met Edukans

Met ruim 20 jaar ervaring zorgen wij dat de reis voor jou een onvergetelijke ervaring wordt. Dit is DARE2GO:

• Op een verantwoorde manier vrijwilligerswerk doen
• Je flexibiliteit, zelfvertrouwen en stressbestendigheid vergroten
• Nieuwe culturen leren kennen en je blik op de wereld verruimen
• Groeien in je persoonlijke ontwikkeling

Check de reizen

Andere manieren om te helpen