Nieuwsoverzicht
Nieuws
4.692 keer bedankt! Geslaagde actie tegen de leercrisis

4.692 keer bedankt! Geslaagde actie tegen de leercrisis

We kunnen het nog niet helemaal geloven. Ons doel om 3.200 getroffen kinderen uit de leercrisis te halen is behaald! We hebben samen met onze supporters zelfs genoeg geld opgehaald om 4.692 kinderen goed onderwijs te bieden. Daarom 4.692 keer bedankt! Namens de kinderen uit Malawi, Ethiopië en Kenia die nu onderwijs zullen krijgen dat ze écht verder helpt.

Mary is Edukans-directeur in Kenia en weet als geen ander dat goed onderwijs het verschil in het leven van een kind maakt. Ze bedankt graag alle supporters van deze actie:

Goed onderwijs maakt het verschil

Samen met onze supporters kwamen we in actie voor kinderen zoals Amin, Grace en Marion. Zij verdienen goed onderwijs. Want dat is de basis van alles. Het is fantastisch om te zien dat we samen de krachten bundelden om de leercrisis te verslaan. Bedrijven, scholen, stichtingen, kerken én onze supporters hebben de actie massaal gesteund.

Zo helpt Edukans

Edukans pakt de leercrisis aan. Met noodscholen voor kinderen op de vlucht. Met speciale lesprogramma’s om leerachterstanden in te halen. Met docententrainingen. En goed lesmateriaal. Het is geweldig dat kinderen zoals Marion de kans op onderwijs krijgen.

Edukans-actie-leercrisis-najaar-Kenia-klas
We zorgen in Kenia voor schoolmaterialen en een goed getrainde docent voor de klas.