Nieuwsoverzicht
Nieuws
Postcode Loterij & Edukans: weer 5 jaar met elkaar verder

Postcode Loterij & Edukans: weer 5 jaar met elkaar verder

Geweldig nieuws! Edukans mag de komende 5 jaar weer rekenen op steun van de Postcode Loterij. Met de jaarlijkse bijdrage van € 500.000 kunnen wij ons blijven inzetten voor betere onderwijskansen voor kinderen en jongeren in landen als Ethiopië, Kenia, Oeganda en Malawi. Wij zijn ontzettend dankbaar. Aan alle deelnemers van de Postcode Loterij: hartelijk bedankt voor jullie steun!

Edukans hoort sinds 2014 bij de goede doelen die mogen rekenen op een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. De Postcode Loterij levert al vele jaren een fantastische bijdrage aan het werk van inmiddels maar liefst 146 goede doelen in Nederland.

Marieke Rodenhuis, Hoofd Goede Doelen Postcode Loterij: “Wij zijn heel trots dat de Postcode Loterij dankzij haar deelnemers Edukans de komende vijf jaar weer steunt.”

Dankzij jullie

Deelnemers van de Nationale Postcode Loterij: ontzettend veel dank voor jullie geweldige steun aan Edukans! Met deze steun kunnen wij ons blijven inzetten voor betere onderwijskansen voor kinderen en jongeren in landen als Ethiopië, Kenia, Oeganda en Malawi. We zorgen voor goed opgeleide leraren, veilige scholen, betrokken ouders en passende beroepsopleidingen met uitzicht op werk. Ambassadeur Sofie van den Enk bedankt je persoonlijk vanuit een klas in Kenia:

Samen maken we het verschil

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 146 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,6 miljard euro aan mens en natuur geschonken. Edukans en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.