Nieuwsoverzicht
Nieuws
Opnieuw € 500.000 van de Nationale Postcode Loterij

Opnieuw € 500.000 van de Nationale Postcode Loterij

Edukans ontving dit jaar opnieuw het prachtige bedrag van € 500.000 van de Nationale Postcode Loterij. Wij zijn dankbaar dat wij ook dit jaar weer mogen rekenen op deze bijdrage.

Met deze steun kunnen wij ons blijven inzetten voor betere onderwijskansen voor kinderen en jongeren in landen als Ethiopië, Kenia, Oeganda en Malawi. We zorgen voor goed opgeleide leraren, veilige scholen, betrokken ouders en passende beroepsopleidingen met uitzicht op werk.

Dankzij jullie

Deelnemers van de Nationale Postcode Loterij: ontzettend veel dank voor jullie geweldige steun aan Edukans! Ambassadeur Sofie van den Enk bedankt je persoonlijk vanuit een klas in Kenia:

Dankzij jullie kunnen we kinderen en jongeren onderwijskansen bieden, zodat zij vol zelfvertrouwen hun eigen toekomst kunnen vormgeven.

Edukans ontving dit jaar opnieuw het prachtige bedrag van 500.000 euro voor beter onderwijs.

Het verschil maken

Met hun inleg brachten de ruim 3 miljoen deelnemers van de Nationale Postcode Loterij in 2022 maar liefst € 337.890.099 bij elkaar voor het goede doel. Dit bedrag gaat direct naar 168 goede doelen die vanuit hun eigen missie werken aan een betere wereld. Ben je benieuwd hoe de Postcode Loterij dankzij haar deelnemers het verschil kunnen maken?

Lees het hier