Nieuwsoverzicht
Nieuws
Zeeuwse studenten halen € 8.073 op voor Kenia 

Zeeuwse studenten halen € 8.073 op voor Kenia 

Een groep van 56 studenten van Hogeschool Zeeland stonden voor een fikse uitdaging: heel veel kinderen in Kenia eindeloos laten leren dankzij hun eigen uitwisbare Correctbook en getrainde docenten. Het is ze gelukt! 

In groepjes zetten de studenten een eigen fondsenwervend event op touw. Van kookworkshop (in Keniaanse sferen natuurlijk) tot benefietveiling en van Keniaans dineren tot een Grand Kenyan wandeling. Met het opzetten van de events haalden de studenten in totaal € 8.073 op, bestemd voor het werk van Edukans in Kenia. Zeeland, ontzettend bedankt!

Hogeschool-Zeeland-actie-Edukans

Kansen bieden aan anderen

Hogeschool-Zeeland-actie-Edukans (2)
Student Manasseh

Hogeschool Zeeland student Manasseh:

“Een event neerzetten heb ik niet eerder gedaan, maar ik merk dat iedereen graag wil bijdragen aan het goede doel. Ik volg zelf een opleiding die veel kansen biedt. Mooi dat we die kans nu ook aan anderen bieden”.

 

 

 

Hogeschool-Zeeland-actie-Edukans (1)
Student Jessica

Jessica organiseerde ook een event:

“Ik ben zelf Filipijns en ik vind het mooi dat Edukans onderwijsprojecten wereldwijd heeft want onderwijs is ontzettend belangrijk!”

 

 

 

 

Eindeloos leren

Edukans laat kinderen eindeloos leren! Door innovatief oefenmateriaal en docententraining maken we de ontwikkeling van honderdduizenden kinderen – in bijvoorbeeld Kenia – mogelijk. Hoe we zorgen dat leren effectiever én leuker wordt? Bekijk het in de video hieronder: