Nieuwsoverzicht
Nieuws
Edukans-supporter zingt voor Edukans en haalt € 1.000 op

Edukans-supporter zingt voor Edukans en haalt € 1.000 op

Je kunt voor je 50e verjaardag een zaaltje afhuren en een groot feest vieren of gewoon een taartje gaan eten. Edukans-supporter Paul Smilde dacht daar anders over. Hij wilde écht iets speciaals doen. Namelijk de nummers van zijn favoriete artiest zingen. Paul is Jacques Brel fan en bracht zijn nummers tot leven met een bijzonder doel. De opbrengst van de kaartverkoop voor zijn miniconcert is bestemd voor Edukans!

Paul kijkt terug op een mooie ervaring, zo deelt hij in een bericht:

Afgelopen zaterdag was het zover: ons Jacques Brel concert! In de magische ambiance van een uitverkocht Van Goghkerkje in Nuenen zong ik 16 van Brel’s mooiste chansons. Wat is het bijzonder om begeleid te worden door mijn zoon Roger op piano en gitaar. Het was een belevenis om Brel samen te laten herleven in deze intieme setting. De opbrengst gaat naar het fantastische werk van Edukans. Dank voor jullie overweldigende support!

Paul-zingt-voor-Edukans-2
Paul en zoon Roger

Paul verkocht 80 kaartjes en vulde het opgehaalde bedrag zelf aan tot € 1.000. Dat vinden wij geweldig! Wij hebben hem bedankt voor zijn muzikale initiatief en daarop antwoorde hij: ” Edukans dank je wel voor jullie fantastische werk. Het was bijzonder om op deze manier een steentje bij te dragen.

Concert gemist?

Heb je dit intieme concert gemist en ben je net als Paul ook liefhebber van Jacques Brel? Bekijk een compilatie van het concert voor Edukans hieronder terug. Wil je het hele concert zien? Dat kan hier. Mooi wat Paul op 4.18 minuten over Edukans zegt.

Een organisatie die alleen maar liefde heeft, dat is Edukans. Ik werk heel graag met hen samen. Zij doen fantastische dingen in Afrika omdat zij begrepen hebben dat als je kinderen een kans wilt geven, dat je dan altijd met onderwijs moet beginnen. Deze avond draag ik dus op aan Edukans en daar hebben jullie allemaal aan bijgedragen.