Nieuwsoverzicht
World Teacher voor Schoolleiders & MijnID.nu

World Teacher voor Schoolleiders & MijnID.nu

Als schoolleider moet je je iedere 4 jaar opnieuw registreren. Door de samenwerking van Edukans World Teacher met MijnID.nu wordt dat nu een stuk makkelijker.

World Teacher voor Schoolleiders

World Teacher voor Schoolleiders

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. Onderwijs op veilige scholen met goede docenten en vakopleidingen met zicht op werk. Met het programma World Teacher voor Schoolleiders werk je 15 dagen in een ontwikkelingsland naar keuze aan de verbetering van het onderwijs.

Tegelijkertijd verbeter en verdiep je je eigen leiderschapscompetenties. Een unieke ervaring in een andere cultuur en verdieping van je competenties als schoolleider. Na deelname aan World Teacher voor schoolleiders ontvang je een certificaat dat registreerbaar is bij het Schoolleidersregister PO (SRPO).

Lees meer over World Teacher voor Schoolleiders

Professionaliseren op jouw manier

Sinds dit schooljaar is Edukans aangesloten bij schoolleidersnetwerk MijnID.nu. Via MijnID.nu kun je je op je eigen manier professionaliseren als schoolleider. Een manier die past bij jouw stijl van leren en ontwikkelen. De herregistratie is geen gedoe meer, maar slechts een laatste onderdeeltje van een veelzijdig en boeiend zelfontwikkelingsproces.

Je kunt kiezen uit het aanbod van 4 verschillende organisaties. Voor de verschillende cursussen en trajecten binnen een thema – zoals Richting geven of De school als partner – ontvang je een certificaat, waarmee je je herregistratie regelt.

Bekijk de mogelijkheden op de website van MijnID.nu

Kies je eigen programma

Bij MijnID stel je je eigen programma samen. Je kunt losse delen kiezen of een pakket samenstellen. Wil je dat MijnID.nu het gehele regelwerk rondom jouw herregistratie voor je uit handen neemt? Kies dan voor het partner lidmaatschap.