Nieuwsoverzicht
47 World Teachers naar Malawi

47 World Teachers naar Malawi

Nog even en dan vertrekt een groep van 47 World Teachers naar Lilongwe en Mangochi in Malawi, om daar samen met lokale collega’s te werken aan het onderwijs. Op het programma staan de onderwerpen lesgeven en leren. Een grote uitdaging, aangezien de World Teachers scholen bezoeken met zo’n 2000 leerlingen per school!

DARE2GO Malawi

Verder bouwen

Edukans heeft – samen met een lokale partnerorganisatie – al meerdere World Teacher reizen naar Malawi georganiseerd. Daarom kunnen we ook dit jaar weer verder bouwen op wat er al bereikt is: zoals intensief gebruik van actieve werkvormen en opbouw van de Library.

Workshops voor en door schoolleiders

Daarnaast werken Nederlandse schoolleiders samen met de schoolleiders in Malawi, waarbij zij workshops geven en elkaars scholen bezoeken. Ze bouwen hiermee aan een netwerk waardoor er ook na het bezoek van World Teacher wordt doorgegaan met kennis- en ervaringsuitwisseling.

Volg de World Teachers in Malawi

Wil je de World Teachers in Malawi volgen? Dat kan! De begeleiders van de reizen plaatsen dagelijkse verslagen over wat de World Teachers meemaken in Lilongwe en in Mangochi. De reis duurt van 27 april tot en met 12 mei.

Houd ook onze social media in de gaten: Instagram & Facebook.