Sponsorloop op Emelwerda College
Alle programma's

Sponsorloop

Met jouw school actie voeren voor een school in Ethiopiƫ, Oeganda, Malawi of Kenia? Organiseer een sponsorloop voor Edukans! Met de opbrengst van jullie sponsorloop kunnen we de kwaliteit van het onderwijs in landen in Oost-Afrika verbeteren. Om zoveel mogelijk kinderen een kans te geven op een betere toekomst.

Sponsorloop op Emelwerda College

Actiematerialen voor sponsorloop

Om de organisatie van jullie sponsorloop te vergemakkelijken heeft Edukans kant-en-klare actiematerialen ontwikkeld, zoals een sponsorkaart (om donaties mee op te halen) en Edukans posters. Ook kun je ter ondersteuning een leskist aanvragen over een land, zodat jullie in de klas een les kunnen wijden aan een land als Ethiopiƫ, Oeganda, Malawi of Kenia.

Jullie eigen actiepagina

Op inactievooredukans.nl kun je eenvoudig een actiepagina aanmaken voor jouw school. Hiermee kun je jullie sponsorloop promoten. Ook kun je via de actiepagina gemakkelijk donaties ontvangen via iDEAL.

Actiematerialen aanvragen

Wil je sponsorkaarten, posters of een leskist aanvragen? Stuur een mail naar [email protected].

 

Met jouw school in actie voor Edukans

Jouw school kan samen met Edukans zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren. Kom met jouw school in actie voor het doel dat bij jullie past! Kies een van onze projecten, maak een actiepagina aan en haal eenvoudig online donaties op voor dit project
Actieplatform

Social

Partners & keurmerken

  • ANBI
  • Nationale Postcode Loterij