Edukans-nl-mijn-eenmalige-gift-vervanging-acceptgiro

Mijn eenmalige gift

Sinds 1 juni 2023 is de Acceptgiro verleden tijd. De banken hebben besloten dan te stoppen met dit betaalmiddel omdat het gebruik ervan afneemt. Dit betekent dat alle banken (en dus ook jouw bank) sinds 1 juni geen Acceptgiro’s meer verwerken.

De Acceptgiro verdwijnt, maar maak je geen zorgen!

We hebben als goede doelen samen gewerkt aan een alternatief met de naam Mijn eenmalige gift. De aangesloten goede doelen zijn daarom al tijdig gestopt met de verspreiding van de Acceptgiro. Vanaf nu gebruiken wij Mijn eenmalige gift om een bijdrage voor ons werk te vragen. Hiermee kun je net zo makkelijk en vertrouwd een eenmalige gift aan ons overmaken.  

Mijn eenmalige gift

Je kunt Mijn eenmalige gift op twee manieren gebruiken: 

  • Vul je de Acceptgiro nog in en stuur je deze op aan jouw bank? 
    Dan kun je Mijn eenmalige gift invullen en voortaan aan ons, in plaats van aan de bank opsturen.  
  • Gebruik je de Acceptgiro om de betaalinformatie over te nemen voor internetbankieren? 
    Dan kun je de informatie van Mijn eenmalige gift op dezelfde manier gebruiken als je gewend was met de Acceptgiro.  
Edukans-nl-Mijn-eenmalige-gift-acceptgiro-verdwijnt
Met Mijn eenmalige gift kun je net zo makkelijk en vertrouwd een donatie aan ons overmaken.


Meer weten? Bekijk de animatievideo hieronder of ga naar www.mijneenmaligegift.nl.

https://www.youtube.com/watch?v=UzUePVO_lA8

Contact met Edukans

Als je een vraag of opmerking hebt over Mijn eenmalige gift, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 033-4606010 op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. 

Social

Partners & keurmerken

  • ANBI
  • Nationale Postcode Loterij