World Teacher Ghana

De reizen

We reizen in 2023 naar Oeganda en Kenia, andere landen kunnen we dit jaar niet aanbieden. De sluitingsdatum van de inschrijving verschilt per land. Voor de reizen zijn een beperkt aantal plekken vrij, dus wacht niet te lang met aanmelden! Als een reis vol zit, lees je dat ook hier.

Kenia (2023)

<<De reis naar Kenia in het najaar zal niet plaatsvinden. De reeds ingeschreven deelnemers zijn hiervan inmiddels op de hoogte gebracht. Inschrijven hiervoor is dus niet meer mogelijk.>>

Kenia is een enorm veelzijdig en kleurrijk land. Het heeft een moderne miljoenen stad als Nairobi, maar ook een prachtig binnenland met zowel hoge bergen, tropisch regenwoud als witte stranden. Het World Teacher programma gaat in Kenia het ‘Teaching with impact’ programma ondersteunen. Dit programma wordt in 2023 georganiseerd op een groot aantal basisscholen en op drie Pabo’s….

Alles over World Teacher Kenia

Oeganda (2023)

<<De reis naar Oeganda in de zomer wordt gewijzigd naar bestemming Kenia. Inschrijven hiervoor is niet meer mogelijk. >>

Deze reis voert je door de ‘Parel van Afrika’: Oeganda. De natuur is er prachtig en ongerept, de mensen zijn vriendelijk. Tijdens de World Teacher reis naar Oeganda werk je met Oegandese en Nederlandse collega’s aan het inzetten van actieve didactiek, waarmee we de kwaliteit van het onderwijs binnen de klas verbeteren….

Alles over World Teacher Oeganda

 

 

Terug naar hoofdpagina

Social

Partners & keurmerken

  • ANBI
  • Nationale Postcode Loterij