World Teacher Ghana

De reizen

Let op: door het coronavirus zijn er momenteel geen World Teacher reizen mogelijk. In veel ontwikkelingslanden werken we met onze lokale partners hard aan een veilige terugkeer naar school voor alle kinderen. 

De sluitingsdatum van de inschrijving verschilt per land. Voor de reizen zijn een beperkt aantal plekken vrij, dus wacht niet te lang met aanmelden! Als een reis vol zit, lees je dat ook hier.

Oeganda (juli 2020)

Deze reis voert je door de ‘Parel van Afrika’: Oeganda. De natuur is er prachtig en ongerept, de mensen zijn vriendelijk. Tijdens de World Teacher reis naar Oeganda werk je met Oegandese en Nederlandse collega’s aan het inzetten van actieve didactiek, waarmee we de kwaliteit van het onderwijs binnen de klas verbeteren.

Alles over World Teacher Oeganda

Ghana (oktober 2020)

Ghana is enorm veelzijdig. Met ruim 100 verschillende bevolkingsgroepen kent het land een bruisende cultuur en tolerantie is het motto. Het verleden is bewogen. Zo was de Ghanese kust ooit het centrum van de slavenhandel. Tegenwoordig heeft Ghana de bijnaam ‘Afrika voor beginners’, dankzij haar veiligheid en gastvrije bevolking.

Alles over World Teacher Ghana

India (oktober 2020)

India is het land van de grote contrasten en zet al je zintuigen op scherp. Het landschap, de heerlijke geuren op de markt, de indrukwekkende cultuur. Maar vooral de prachtige mensen maken de reis door India onvergetelijk. Het kleurrijke karakter van India zie je terug in het onderwijs.

Alles over World Teacher India

Suriname (mei 2020)

Deze avontuurlijke reis voert je naar de stad en binnenlanden van Suriname. Het land is voor een groot deel bedekt met oerwoud dat deel uitmaakt van het Amazonegebied. In het dagelijks leven in Suriname kom je veel Nederlandse invloeden tegen. En: ook op de scholen wordt Nederlands gesproken.

Alles over World Teacher Suriname

Malawi (mei 2020)

Een reis naar ‘the warm heart of Africa’. De scholen waar we werken zijn overwegend grote scholen. 2.500 leerlingen zijn geen uitzondering! Je staat dus voor een behoorlijke uitdaging. Als World Teachers observeren we lessen en bespreken deze met onze collega’s. We geven workshops, onder meer over activerende didactiek en differentiatie. We werken in Malawi ook actief aan ‘community involvement’ op de scholen.

Alles over World Teacher Malawi

Terug naar hoofdpagina

Social

Partners & keurmerken

  • CBF
  • ANBI
  • Nationale Postcode Loterij