World Teacher Ghana

De reizen

Let op: vanaf half september is inschrijven voor deze landen weer mogelijk. Reizen naar andere landen zoals Suriname, India, Malawi en Kenia zijn dit jaar nog niet mogelijk.  

De sluitingsdatum van de inschrijving verschilt per land. Voor de reizen zijn een beperkt aantal plekken vrij, dus wacht niet te lang met aanmelden! Als een reis vol zit, lees je dat ook hier.

Ghana (april/mei 2023)

Ghana is enorm veelzijdig. Met ruim 100 verschillende bevolkingsgroepen kent het land een bruisende cultuur en tolerantie is het motto. Het verleden is bewogen. Zo was de Ghanese kust ooit het centrum van de slavenhandel. Tegenwoordig heeft Ghana de bijnaam ‘Afrika voor beginners’, dankzij haar veiligheid en gastvrije bevolking.

Alles over World Teacher Ghana

Oeganda (oktober 2023)

Deze reis voert je door de ‘Parel van Afrika’: Oeganda. De natuur is er prachtig en ongerept, de mensen zijn vriendelijk. Tijdens de World Teacher reis naar Oeganda werk je met Oegandese en Nederlandse collega’s aan het inzetten van actieve didactiek, waarmee we de kwaliteit van het onderwijs binnen de klas verbeteren.

Alles over World Teacher Oeganda

 

Terug naar hoofdpagina

Social

Partners & keurmerken

  • ANBI
  • Nationale Postcode Loterij