Onze partners en sponsoren

Wij zijn trots op de samenwerking met onderstaande partners en sponsoren. Samen met Edukans dragen deze organisaties bij aan het verbeteren van onderwijs in landen als Ethiopië, Oeganda, Malawi en Kenia. Wij zijn dankbaar voor de waardevolle relaties die we hebben opgebouwd. Meer weten over een van de partners? Bekijk het op deze pagina!

Nationale Postcode Loterij, al sinds 2014

Edukans hoort sinds 2014 bij de goede doelen die mogen rekenen op een bijdrage van de Nationale Postcode Loterij. De Postcode Loterij levert al vele jaren een fantastische bijdrage aan het werk van 146 goede doelen in Nederland. We ontvangen per jaar 500.000 euro van de Postcode Loterij: een prachtige bijdrage waarmee wij het onderwijs in Malawi, Ethiopië, Kenia en Oeganda kunnen verbeteren. Aan alle deelnemers van de Postcode Loterij: hartelijk bedankt voor jullie steun!

Meer informatie

De Quoratio Groep & Edukans

Samen voor opleiding en ontwikkeling! Bekijk deze mooie video voor een impressie van de samenwerking tussen Quoratio Groep en Edukans.

AFAS Foundation

AFAS Foundation inspireert en wil samen met Edukans de wereld van het beroepsonderwijs in Kenia verbeteren. In een ambitieus programma van 3 jaar (2022-2025) werken AFAS en Edukans samen om;

  • 30 beroepsopleidingen te trainen en om hun onderwijsaanbod op de arbeidsmarkt af te stemmen;
  • lesmethoden actiever te maken en stages te integreren in het programma;
  • 9.000 jongeren krijgen daarnaast les in life skills als assertiviteit, onderhandelings- en besluitvaardigheden.

De overheid van Kenia heeft onderwijsinstellingen verplicht om per 2023 verbeteringen door te gaan voeren. De partnerorganisatie heeft Edukans gevraagd daarbij te helpen. AFAS Foundation maakt dit mogelijk met een bijdrage van € 420.000 verspreid over 3 jaar.

AFAS_Foundation-logo-Edukans

Dioraphte, betrouwbare partner

Vermogensfonds Dioraphte steunt goede doelen in vijf landen waaronder Nederland. De stichting is al lange tijd een betrouwbare partner voor Edukans in de financiering van onderwijsprojecten. In eerste instantie ging het om de financiering van losstaande projecten. Vanaf 2017 is Dioraphte betrokken geraakt bij een belangrijk onderdeel van ons Education in Emergency programma in het noorden van Ethiopië. Voor het vervolg daarvan in 2020 heeft Edukans opnieuw een toekenning van Dioraphte ontvangen. De financiering van Dioraphte heeft eraan bijgedragen dat het programma in Ethiopië succesvol kon worden uitgebreid met steun van andere (institutionele) donoren. Wij zijn trots op de waardevolle samenwerking met Dioraphte!

Met jouw organisatie ook bijdragen aan betere kansen voor kinderen en jongeren?

Edukans structureel steunen

Look-at-me-thumbs-up-scaled

Wij strijden ook voor beter onderwijs samen met: 

 

Heb je vragen of wil je meer weten over Edukans?

Bekijk de veelgestelde vragen of bel ons op 033 460 6010