Actiedoel voor jouw school

Wereldwijd gaan 258 miljoen kinderen en jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig met hun opleiding. Veel kinderen die wel naar school gaan leren daar veel te weinig. Hierdoor hebben zij weinig kans om aan een betere toekomst te werken. Jaarlijks helpt Edukans mee met het verbeteren van onderwijs van duizenden kinderen en jongeren. Hierdoor kunnen zij zich ontwikkelen en ontdekken waar ze goed in zijn. Onderwijs biedt deze kinderen en jongeren de kans van hun leven. En jouw school kan daarbij helpen!

Wij geloven dat onderwijs de basis voor alle ontwikkeling. Kinderen leren op school niet alleen lezen, schrijven en rekenen maar ook om voor zichzelf op te komen en wat hun talenten zijn. Onderwijs helpt kinderen te ontsnappen uit de spiraal van armoede. Jouw school kan hier samen met Edukans aan bijdragen door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren. Deze verschillende richtingen binnen het onderwijs hebben wij ondergebracht in vier actiedoelen:

Kom met jouw school in actie voor het doel dat bij jullie past! Maak een eigen pagina aan op het actieplatform en start direct met jullie actie. Of vraag meer informatie aan via info@edukans.nl of bel 033-4606010.

Andere manieren om te helpen