World Teacher bedankt
Alle programma's

Met jouw school in actie voor Edukans

Wereldwijd gaan 258 miljoen kinderen en jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig met hun opleiding. Veel kinderen die wel naar school gaan leren daar veel te weinig. Hierdoor hebben zij weinig kans om aan een betere toekomst te werken. Jaarlijks helpt Edukans het onderwijs van duizenden kinderen en jongeren verbeteren. Zodat zij zich ontwikkelen en ontdekken waar ze goed in zijn. Onderwijs biedt deze kinderen en jongeren de kans van hun leven. En jouw school kan daarbij helpen!

Draag bij aan beter onderwijs

Jouw school kan samen met Edukans zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren. Kom met jouw school in actie voor het doel dat bij jullie past! Kies een van onze projecten en haal eenvoudig online donaties op voor jullie project via ons actieplatform.

Bekijk alle projecten

Liever eerst meer informatie? E-mail ons op [email protected] of bel 033-4606010.

Met jouw school in actie voor Edukans

Jouw school kan samen met Edukans zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren. Kom met jouw school in actie voor het doel dat bij jullie past! Kies een van onze projecten, maak een actiepagina aan en haal eenvoudig online donaties op voor dit project
Vacature relatiebeheerder

Social

Partners & keurmerken

  • ANBI
  • Nationale Postcode Loterij