Nieuwsoverzicht
Nieuws
Brochure nalatenschap: download nu gratis

Brochure nalatenschap: download nu gratis

We zetten ons al van jongs af aan in voor de dingen die wij belangrijk vinden. Aan de andere kant van de wereld, of gewoon bij jou om de hoek. Je kunt je betrokkenheid tonen met een eenmalige like of een leven lang. En zelfs nog daarna. Vind jij goed onderwijs ook zo belangrijk? Door Edukans in je testament op te nemen, kun je nog één keer opkomen voor goed onderwijs voor ieder kind. Lees meer over hoe je jouw idealen kunt laten voortleven, ook wanneer je er zelf niet meer bent.

Edukans is dé ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs. Met een nalatenschap aan Edukans zorg je er samen met ons voor dat kinderen en jongeren wereldwijd naar school kunnen. Wil je meer informatie?

Download gratis de brochure

Social-campagne-nalaten-Edukans-2022

“Als decaan help ik leerlingen een goede vervolgopleiding te kiezen. De keuze om in mijn testament te gaan voor onderwijs aan kansarme kinderen ver weg was daarom snel gemaakt. Bij Edukans heb ik het gevoel dat het klopt. En dat het geld eerlijk en goed wordt besteed.

– Frank Beuger

Het belang van goed onderwijs

Edukans kent het belang van goed en veilig onderwijs voor kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden. Mensen zoals Frank delen deze passie.

Wereldwijd gaan miljoenen kinderen en jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig. Goed onderwijs is voor veel mensen een bepalende factor in hun leven. Wat je op school leert is namelijk voor altijd. Helaas krijgt niet iedereen deze kans.

Frank ziet dit als decaan graag opgelost en heeft daarom besloten om na te laten aan Edukans. Zo geef hij samen met ons kinderen en jongeren de kans van hun leven. Middels onderwijs dat hen de vaardigheden bijbrengt om mee te doen in een snel veranderende wereld.

Vind jij goed onderwijs ook zo belangrijk? Bouw net als Frank samen met ons mee aan beter onwijs voor iedereen!

Social-campagne-nalaten-Edukans-2022-testimonial-Frank

Meer informatie over nalaten aan Edukans