Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Word Edukans bedrijfssponsor

Door Edukans bedrijfssponsor te worden, geeft u een waardevolle invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Met uw steun aan beter onderwijs geeft u kinderen de kans van hun leven! Want een kind dat leert, is een kind met kansen. Op school leer je niet alleen lezen, schrijven en rekenen. Je leert er ook vriendschappen aangaan, relaties ontwikkelen en zuinig zijn op je lichaam. Wat je op school leert, is voor altijd.

Voordelen van bedrijfssponsor worden

Door Edukans te steunen geeft u kinderen de kans om uit te groeien tot zelfstandige volwassenen vol zelfvertrouwen. En daar heeft uw bedrijf ook profijt van! Lees meer over de voordelen van het worden van Edukans bedrijfssponsor.

Helpt uw bedrijf mee?

Miljoenen kinderen en jongeren wereldwijd krijgen geen of geen goed onderwijs. Edukans werkt hard om dat te veranderen, maar dat kunnen we niet zonder u. Helpt uw bedrijf mee om kinderen de kans te geven zich te ontwikkelen?

  • Steun beter onderwijs structureel. Bekijk hier de mogelijkheden.
  • Kom samen met uw medewerkers in actie op ons actieplatform
  • Draag Edukans eenmalig een warm hart toe, klik hier om te doneren.
  • Geef een eindejaarsgeschenk. Schenk Edukans een cadeau aan het einde van het jaar, bijvoorbeeld als onderdeel van een kerstpakket aan uw relaties of werknemers.
  • Doe een gift in natura. Zet de expertise van uw medewerkers in of ondersteun met goederen zoals kantoorartikelen.

Contact opnemen

Uiteraard staan wij open voor uw ideeën en suggesties om samen te werken. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met Christina van der Heijden.

Christina van der HeijdenChristina van der Heijden
033-460 60 10
christina@edukans.nl

Bekijk huidige partners en sponsoren

Ons netwerk

Wij mogen rekenen op de steun van bedrijven, stichtingen en andere organisaties. Met trots stellen we onze partners en sponsoren aan u voor!

Lees verder

Andere manieren om te helpen