sluit
Doneer direct

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Word Edukans bedrijfssponsor

Door Edukans bedrijfssponsor te worden geeft u een waardevolle invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een kind dat leert, is een kind met kansen. Leren lezen, schrijven en rekenen. Leren vriendschappen aangaan, relaties ontwikkelen, zuinig zijn op je lichaam. Wat je op school leert, is voor altijd.

Door Edukans te steunen geeft u kinderen de kans om uit te groeien tot zelfstandige volwassenen vol zelfvertrouwen. En daar heeft uw bedrijf ook profijt van! Lees meer over de voordelen van het worden van Edukans bedrijfssponsor.

Onderwijs is de kans van je leven. Miljoenen kinderen en jongeren wereldwijd hebben die kans nog niet. Edukans werkt hard om dat te veranderen. Maar dat kunnen we niet zonder u. Helpt uw bedrijf mee om kinderen de kans te geven zich te ontwikkelen?

 • Steun structureel beter onderwijs
  Draag bij aan betere kansen voor kinderen met een (jaarlijks) percentage van loonsom, omzet, winst of ebitda. Er zijn drie samenwerkingsvormen: Bronse,  Silver of Golden partnership. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 • Kom in actie
  Organiseer een actie met uw medewerkers, bijvoorbeeld een bedrijfssponsorloop of een benefietgala. Kijk ook eens op ons actieplatform voor inspiratie.
 • Doe een eenmalige donatie
  Draag Edukans eenmalig een warm hart toe, bijvoorbeeld in het kader van een jubileum of andere bijzondere gebeurtenis. Klik hier om direct te doneren.
 • Doe mee met Schoenmaatjes
  Vul samen met uw medewerkers zoveel mogelijk schoenendozen met onvergetelijke cadeaus voor een kind in een ontwikkelingsland.
 • Geef een eindejaarsgeschenk
  Schenk Edukans een cadeau aan het einde van het jaar, bijvoorbeeld als onderdeel van een kerstpakket aan uw relaties of werknemers.
 • Doe een gift in natura
  Zet de expertise van uw medewerkers in of ondersteun met goederen zoals kantoorartikelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Contact opnemen
Uiteraard staan wij open voor uw ideeën en suggesties om samen te werken. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met mij.

Christina van der HeijdenChristina van der Heijden
033-460 60 10
[email protected]

Bekijk huidige partners en sponsoren

Ons netwerk

Wij mogen rekenen op de steun van bedrijven, stichtingen en andere organisaties. Met trots stellen we onze partners en sponsoren aan u voor!

Lees verder

Andere manieren om te helpen