Petflessen inzamelen voor beter onderwijs!

Met de speciale Edukans petflescontainer zamel je als school, bedrijf of vereniging makkelijk en leuk lege flesjes in.

Iedereen die zijn lege petflesje in de container gooit, doneert het statiegeld aan Edukans. Zo helpen jullie samen de natuur in Nederland een handje én geef je leerlingen in landen als Malawi en Oeganda een toekomst dankzij goed onderwijs. Hier ontdek je de projecten die dankzij jullie statiegeld worden gesteund. Met de teller op jullie speciale Edukans actiepagina houd je bij hoeveel geld er al is opgehaald.

Zo doe je mee

  • Nog geen container? Deze kan je bestellen bij bijvoorbeeld Binqer. Er zijn twee varianten: de Petman- container of de afvalcontainer met flesgat.
  • Voor de Petman-container (de fles) kun je passende wikkels mee bestellen bij Binqer. Het is ook mogelijk om het logo van jouw school, bedrijf of vereniging hierbij te laten zetten.
  • Kiezen jullie de standaard afvalcontainer met flesopening, dan heeft Edukans posters die je hierop kunt plakken. Deze posters zijn gratis en je bestelt ze via onderstaand formulier of download ze hier.
  • Bestel ook gratis posters voor extra aandacht binnen jouw school, bedrijf of vereniging via onderstaand formulier.
  • De actiesite kun je aanmaken op inactievooredukans.nl. De teller houdt bij hoeveel jullie ophalen en hier kun je het statiegeld doneren. De actiesite is optioneel. Je kunt de opbrengt rechtstreeks overmaken op NL21INGB0000000515 t.n.v. Edukans o.v.v. Petfles+naam school/bedrijf/vereniging.
  • De opgehaalde flesjes/blikjes kan je inleveren bij de plaatselijke supermarkt en dan het statiegeld doneren of retourneren voor statiegeld bij de groothandel/leverancier van deze producten van uw school/bedrijf/stichting. Het is ook mogelijk om zelf een inleverpunt te worden! Bekijk hier de mogelijkheden: Statiegeld Nederland

Vul hier het formulier in om mee te doen!

Na het invullen van het formulier ontvang je in jouw mail meteen de link om petflescontainer(s) bij Binqer te bestellen mét korting!

Wil je containers bij Binqer bestellen?

Deze kunnen op locatie worden opgehangen of op de container worden geplakt.