Kenia-contentreis-2021-Correctbooks-fouten-maken-mag-Edukans

Petflessen inzamelen voor beter onderwijs!

Met de speciale Edukans petflescontainer zamel je als school of vereniging makkelijk en leuk lege flesjes in.

Iedereen die zijn lege petflesje in de container gooit, doneert het statiegeld aan Edukans. Zo helpen jullie samen de natuur in Nederland een handje én geef je leerlingen in landen als Malawi en Oeganda een toekomst dankzij goed onderwijs. Hier ontdek je de projecten die dankzij jullie statiegeld worden gesteund. Met de teller op jullie speciale Edukans actiepagina houd je bij hoeveel geld er al in opgehaald.

Zo doe je mee

    • Nog geen container? Via Edukans krijg je korting als je een petflescontainer besteld bij . Er zijn twee varianten: de Petman- container of de afvalcontainer met flesgat. Bekijk hier de containers en de korting bij Binqer. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de actiecode toegestuurd.
    • Voor de Petman-container (de fles) kun je passende wikkels mee bestellen bij Binqer. Het is ook mogelijk om het logo van jouw school of vereniging hierbij te laten zetten.
    • Kozen jullie de standaard afvalcontainer met flesopening, dan heeft Edukans posters die je hierop kunt plakken. Deze posters zijn gratis en je bestelt ze via onderstaand formulier.
    • Bestel gratis posters voor extra aandacht binnen jouw school of vereniging via onderstaand formulier.
    • De actiesite kun je aanmaken op inactievooredukans.nl. De teller houdt bij hoeveel jullie ophalen en hier kun je het statiegeld doneren. De actiesite is optioneel. Je kunt de opbrengt rechtstreeks overmaken op NL21INGB0000000515 t.n.v. Edukans o.v.v. Petfles+naam school/vereniging.

Na het invullen van onderstaand formulier sturen we de kortingscode en bestelwijze bij Binqer naar je op.

Vul hier het formulier in om mee te doen!

Wil je containers bij Binqer bestellen?

Deze kunnen in de school worden opgehangen of op de container geplakt.