Nieuwsoverzicht
Nieuws
Edukans en het coronavirus

Edukans en het coronavirus

Inmiddels gaat het coronavirus de hele wereld over en worden ook besmettingen geconstateerd in de landen waar Edukans werkt. In Afrikaanse landen heeft het virus zich nog niet zo sterk verspreid als bij ons in Europa, maar er worden volop maatregelen genomen.

Nauw contact

Voor zover mogelijk gaat ons werk zoveel mogelijk door, maar dat hangt uiteraard af van de omstandigheden ter plaatse. We staan in nauw contact met onze lokale medewerkers. Onze internationale collega’s zijn gewend aan het werken onder moeilijke omstandigheden. Het coronavirus brengt weer hele nieuwe uitdagingen met zich mee, waar zijn enorm professioneel mee omgaan. Samen doen we er alles aan om de kwaliteit van het onderwijs te bewaken en te blijven verbeteren. Zodat de kinderen niet de dupe worden van alles wat er speelt.

Thuiswerken

Onze collega’s in Kenia werken vanuit huis. In dit land zijn de scholen momenteel ook gesloten, voor de andere landen waar Edukans werkt is dat (nog) niet het geval. Ook voor de medewerkers in Nederland geldt dat zij zoveel mogelijk vanuit huis werken. Ons kantoor is in ieder geval tot 6 april gesloten. Dat betekent ook dat we voorlopig telefonisch niet bereikbaar zijn. Wil je met ons in contact komen, dan kun je gebruik maken van de chatfunctie op deze website of een mail sturen naar [email protected].