sluit
Doneer direct

Lang op reis

Waar kun je naar toe?

Waar jij terecht kunt hangt deels af van de (studie- of werk)ervaring die je hebt. Zonder lesbevoegdheid kun je natuurlijk niet zomaar voor de klas gaan staan! Samen met jou en de projectpartner bekijken we wat de beste match is! Waar jij terecht kunt hangt deels af van de (studie- of werk)ervaring die je hebt. Zonder lesbevoegdheid kun je natuurlijk niet zomaar voor de klas gaan staan! Samen met jou en de projectpartner bekijken we wat de beste match is!

Edukans heeft veel projectpartners in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Partners in Ghana, Kenia, Malawi, Ethiopië, Oeganda, India, Filipijnen, Suriname, Ecuador en Peru ontvangen graag vrijwilligers en studenten die hun werk ondersteunen. Kies hieronder wat jij wil gaan doen en lees meer over de projecten waar je aan kunt bijdragen.

Ik wil werken aan onderwijs in een ontwikkelingsland
Ik wil Social work doen in een ontwikkelingsland
Ik wil de lokale cultuur ontdekken in een ontwikkelingsland

Wanneer is er een match met het project?

Edukans vindt het heel belangrijk dat jij iets bijdraagt op de plek waar je naartoe gaat. Daarom zijn wij op de hoogte van de vragen van onze partners en weten wij waar zij behoefte aan hebben. We proberen jou te linken aan deze vraag. Op het moment dat we een match voorzien schrijf je een motivatiebrief met CV voor de projectpartner en die sturen wij naar hen toe. De partner bekijkt of jouw achtergrond en verwachtingen overeenkomen met die van hen. Als het project akkoord geeft, dan kan je je verdere voorbereidingen treffen.