Schoolmaatjes

Informatie aanvragen over Schoolmaatjes

Voor een snel antwoord op jouw vragen kun je gebruik maken van onze webchat of de veelgestelde vragen over Schoolmaatjes.
Je kunt ook hieronder je naam en e-mailadres achterlaten. Dan sturen we je de Schoolmaatjes flyer en komen we zo snel mogelijk terug op jouw specifieke vragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Schoolmaatjes

Veelgestelde vragen

Alle basisscholen in Nederland! De kant-en-klare acties zijn geschikt voor kinderen uit alle klassen, zodat jullie echt samen in actie komen voor jullie Schoolmaatjes ver weg.
Dat mag je zelf weten. Sommige scholen hebben al een vast actiemoment voor het goede doel, zoals de Koningsspelen of een decembermarkt. Andere scholen kijken per jaar wanneer er tijd is voor een actie. Zodra je je school aanmeldt kun je van start.
Edukans verwacht geen minimumbedrag. We weten dat scholen hun uiterste best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Schoolmaatjes en zijn blij met alle bijdragen! Voor elke € 10 die een school ophaalt, kunnen we een kind voorzien van een duurzaam schrift met bijbehorende pen. Én kunnen we zijn leerkracht trainen in actief lesgeven.
ANBI