sluit
Doneer direct

Edukans Schoenmaatjes

Schoenmaatjes voor thuis

Wil jij kinderen in ontwikkelingslanden blij maken? Doe in het najaar mee met Edukans Schoenmaatjes en maak van een schoenendoos een onvergetelijk cadeau. Meedoen met de actie is leuk en simpel.

1. Vul en versier een schoenendoos

Zoek een lege schoenendoos en versier deze met cadeaupapier en stickers. Op het verlanglijstje kun je zien wat kinderen in ontwikkelingslanden leuk vinden om te krijgen.

2. Verzendbijdrage betalen

De schoenendozen gaan op een verre reis. Voor het transport vragen wij een bijdrage van 6 euro per schoenendoos. Hiermee kunnen we zorgen dat de doos snel op de juiste plek terecht komt.

Het betalen van de verzendbijdrage is erg eenvoudig. Druk op onderstaande knop en vul de gevraagde gegevens in. Daarna kun je via iDeal het bedrag betalen.

Thuis meedoen met Schoenmaatjes is weer mogelijk vanaf augustus 2017. We zien je graag terug!

Na de betaling ontvang je automatisch een e-mail met de streepjescode. Print deze uit en plak ‘m op de deksel van je schoenendoos. Door deze streepjescode kunnen we je ook vertellen in welk land jouw doos uiteindelijk een kind blij heeft gemaakt.

3. Inleveren

In 2017 is het mogelijk de schoenendoos in te leveren bij één van de bijna 2.000 DHL parcelshops. De uiterste inleverdatum wordt later bekend gemaakt. Lever je schoenendoos bij de DHL Parcelshop in onder vermelding: Schoenmaatjes retourartikel. Buiten deze maanden kun je jouw schoenendozen inleveren bij een Schoenmaatjes inleverpunt.

Succes en veel plezier!