sluit
Doneer direct

Edukans Schoenmaatjes

Schoenmaatjes voor organisaties

Wil jij een onvergetelijk cadeau geven aan een kind in een ontwikkelingsland? Organiseer een Schoenmaatjes actie met je school, BSO, kinderdagverblijf, kerk, bedrijf of vereniging.

1. Meld je aan

Aanmelden is supereenvoudig via dit formulier. Je kunt gebruik maken van gratis schoenendozen en andere materialen om de actie te ondersteunen. Na aanmelding krijg je van ons een actiepakket met alle benodigde informatie. Lukt digitaal aanmelden niet? Bellen kan ook: 033 – 460 6010.

2. Versier en vul de schoenendozen

De kinderen maken van de schoenendozen onvergetelijke cadeaus door leuke spulletjes uit te zoeken en de doos te versieren. De kinderen in Moldavië, Albanië, Irak en Ghana ontvangen heel graag schoolspullen, zeep, tandpasta en knuffels. Op het verlanglijstje kun je nog eens nalezen wat er precies wel en niet in de schoenendoos mag.

3. Verzamel de schoenendozen en machtigingsformulieren

De schoenendozen gaan op een verre reis. Voor het transport vragen wij een vrijwillige bijdrage van 6 euro per schoenendoos. Bij de folders die je van ons ontvangt, zitten machtigingsformulieren voor de ouders of verzorgers van de kinderen. In deze handleiding vind je tips om het verzendbedrag voor de schoenendozen op te halen. Ook met de handige sponsorkaart kunnen de kinderen de 6 euro ophalen. De ingevulde formulieren kun je na het verzamelen van de schoenendozen retour sturen met de speciale envelop uit het actiepakket.

4. Lever de schoenendozen in

Verzamel de versierde en gevulde schoenendozen. Breng ze in het najaar – samen met de inleverbon die je van ons krijgt – naar een inleverpunt in de buurt. De inleverdata- en locaties vind je hier.