sluit
Doneer direct

DARE2GO!

Vrijwilligerswerk met Edukans

Een nieuwe cultuur ontdekken, bijzondere mensen ontmoeten. Als je met Edukans op reis gaat naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika leef en werk je mee met onze lokale partners en hun gemeenschap. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het land waar je bent én groeit zelf.

Kies je situatie en ontdek alles over jouw vrijwilligersreis

DARE2GO: de reis

Je gaat voor 10 weken of langer naar Ghana, Kenia, Malawi, Ethiopië, Oeganda, India, Filipijnen, Suriname of Peru. Afhankelijk van je ervaring ga je aan de slag in het onderwijs of ondersteun je een project met dagelijkse activiteiten. Denk aan voorlichting geven, koken of helpen bij buitenschoolse sport- en spelactiviteiten.


Goede voorbereiding

Edukans bereidt je goed voor op je reis. Je krijgt een coach waarmee je voor, tijdens en na de reis regelmatig contact hebt. En na een inspirerende, professionele training van drie dagen weet je helemaal wat je te wachten staat. Wij willen dat de reis een verantwoorde ervaring is, voor jou en voor de Edukans-partner in het ontwikkelingsland. Samen met jou en de projectpartner kijken we daarom waar jij het beste op je plek bent.

Ook zijn we aangesloten bij Vereniging Volunteer Correct. Ga je met Edukans op reis, dan ben je verzekerd van verantwoord vrijwilligerswerk.

Ben je klaar voor de reis van je leven? Ga dan mee met Edukans. DARE2GO!

 

DARE2GO!

Op reis met Edukans

Met ruim 20 jaar ervaring zorgen wij dat de reis voor jou een onvergetelijke ervaring wordt. Dit levert op reis gaan met Edukans op:

• Je doet op een verantwoorde manier vrijwilligerswerk.

• Een reismaatje waarmee je jouw avontuur kunt delen.

• Je groeit in flexibiliteit, creativiteit en stressbestendigheid.

• Je leert nieuwe culturen kennen en verruimt je blik op de wereld.

• Je groeit in persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen.

• Je ontvangt een certificaat.

De reizen

Andere manieren om te helpen