sluit
Doneer direct

DARE2GO!

Lang op reis

Je wilt meer van de wereld zien, je horizon verbreden en doen waar je altijd al van gedroomd hebt. Op reis naar Afrika, Azië en Latijns-Amerika, een andere cultuur leren kennen en nieuwe mensen ontmoeten. Met een organisatie die betrouwbaar is en meer dan 20 jaar ervaring heeft in het verbinden van Nederlandse jongeren en jongeren in ontwikkelingslanden.

DARE2GO is het Edukans programma voor jongeren die voor minimaal twee maanden naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika willen. Zoek je een stage in een ontwikkelingsland of wil je vrijwilligerswerk gaan doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je kiest bewust voor het opdoen van een ervaring die met niets te vergelijken is. Je dompelt jezelf helemaal onder in een andere cultuur en draagt je steentje bij aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren daar door jouw vaardigheden in te zetten bij onze projectpartners. Ontmoetingen met anderen en van elkaar leren staan centraal. Van tevoren bereiden we je goed voor zodat je helemaal klaar bent om op avontuur te gaan!

Durf jij het aan?

Bereid je voor op jouw avontuur

Afhankelijk van jouw achtergrond, kennis, vaardigheden en eventuele stageopdracht helpen we je bij het matchen met een project. Samen doorlopen we alle stappen die nodig zijn om jouw verblijf tot een succes te maken in drie trainingsdagen. We adviseren je over praktische zaken en bereiden je goed voor op het verblijf in een andere cultuur, jouw rol bij een project en je eigen veiligheid. Onmisbare zaken om jouw reis tot een succes te maken!

Meer over de voorbereiding

Andere manieren om te helpen