sluit
Doneer direct

DARE2GO!

Vrijwilligerswerk met Edukans

Je ontdekt een andere cultuur. Ontmoet bijzondere mensen. Met Edukans op reis naar Afrika, Azië of Latijns-Amerika leef en werk je mee met onze lokale partners en hun gemeenschap. Je groeit hierdoor zelf én je draagt bij aan beter onderwijs in het land waar je bent.

De reis

Je gaat voor 10 weken of langer naar Ghana, Kenia, Malawi, Ethiopië, Oeganda, India, Filipijnen, Suriname, Ecuador of Peru. Afhankelijk van je ervaring ga je aan de slag in het onderwijs of ondersteun je een project met dagelijkse activiteiten. Denk aan het geven van voorlichting, koken of helpen bij buitenschoolse sport- en spelactiviteiten.


Goede voorbereiding

Edukans bereidt je goed voor op je reis. Je krijgt een coach waarmee je voor, tijdens en na de reis regelmatig contact hebt. En na een inspirerende, professionele training van 3 dagen (één weekend en één losse dag) weet je helemaal wat je te wachten staat. Wij willen dat de reis een verantwoorde ervaring is, voor jou en voor de Edukans-partner in het ontwikkelingsland. Samen met jou en de projectpartner kijken we daarom waar jij het beste op je plek bent.

Kies hier je situatie en ontdek alles over jouw reis

Ben je klaar voor de reis van je leven? Ga dan mee met Edukans. DARE2GO!

 

DARE2GO!

Op reis met Edukans

Met ruim 20 jaar ervaring zorgen wij dat de reis voor jou een onvergetelijke ervaring wordt. Dit levert op reis gaan met Edukans op:

• Je doet op een verantwoorde manier vrijwilligerswerk.

• Een reismaatje waarmee je jouw avontuur kunt delen.

• Je groeit in flexibiliteit, creativiteit en stressbestendigheid.

• Je leert nieuwe culturen kennen en verruimt je blik op de wereld.

• Je groeit in persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen.

• Je ontvangt een certificaat.

De reizen

Andere manieren om te helpen