sluit
Doneer direct

DARE2GO

Kosten

Leuk dat je overweegt mee te gaan met DARE2GO! Edukans vraagt je om je eigen reis- en verblijfskosten te betalen. Uiteraard proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. Naast de reis- en verblijfskosten betaal je een bedrag voor de trainings- en begeleidingskosten.

Een overzicht van de kosten van je reis:

Trainings- en begeleidingskosten: € 775

3 trainingsdagen (inclusief 1 overnachting, eten en drinken), terugkomdag, trainingsmaterialen, deskundige begeleiding van Edukans en de projectpartner en een actiewebsite.

Verblijfskosten: € 10 – € 20 per dag

Dit zijn kosten voor accommodatie, eten en drinken. Deze kosten verschillen per land, daarom is dit een schatting.

Overige kosten: € 885 – € 1.000

Kosten voor je vliegticket, vaccinaties, visum en verzekeringen. Deze kosten verschillen per land en persoon, daarom is dit een schatting.

Fondsenwerving

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Wij vragen daarom aan iedereen die op reis gaat om € 1000 fondsen te werven. Dit lijkt een hoog bedrag, maar ervaring leert dat veel mensen zelfs meer ophalen!

Met je persoonlijke actiesite op www.inactievooredukans.nl roep je eenvoudig je omgeving op om je te sponsoren en volgen de thuisblijvers je reis op de voet. Uitleg en tips over het inzamelen van sponsorgeld krijg je tijdens de training.

Terug naar DARE2GO >