DARE2GO Filipijnen

Kosten DARE2GO

Leuk dat je overweegt mee te gaan met DARE2GO! Edukans vraagt je om je eigen reis- en verblijfskosten te betalen. Uiteraard proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. Naast de reis- en verblijfskosten betaal je een bedrag voor de trainings- en begeleidingskosten.

Een overzicht van de kosten van je reis:

Trainings- en begeleidingskosten: € 775

Deze kosten zijn voor:

  • 3 trainingsdagen (inclusief 1 overnachting, eten en drinken)
  • 1 terugkomdag
  • trainingsmaterialen
  • jouw persoonlijke actiewebsite

Daarnaast krijg je voorafgaand en tijdens je reis deskundige begeleiding van Edukans en de projectpartner. Je voert voor vertrek minimaal 2 persoonlijke gesprekken met je DARE2GO-coach. Tijdens de reis staat je coach 24/7 voor je klaar en heb je minimaal 2 telefonische contactmomenten.

Van de trainings- en begeleidingskosten gaat een bedrag van € 100 naar de lokale partner, die jouw begeleiding ter plaatse regelt. Dit lijkt misschien een relatief klein bedrag, maar is voldoende om de kosten voor de projectpartner te dekken. De partner organiseert jouw verblijf in het ontwikkelingsland en is bereikbaar in geval van nood.

Heb je vragen over de kosten van DARE2GO? We beantwoorden ze graag

Verblijfskosten: € 10 – € 20 per dag

Dit zijn kosten voor accommodatie, eten en drinken. Deze kosten verschillen per land, daarom is dit een schatting. Tijdens het voorbereidingstraject – als bekend is naar welk land je afreist – vertellen we je hier meer over.

Overige kosten: € 885 – € 1.000

Kosten voor je vliegticket, vaccinaties, visum en verzekeringen. Deze kosten verschillen per land en persoon, daarom is dit een schatting.

Fondsenwerving

Edukans werkt in ontwikkelingslanden aan het best mogelijke onderwijs voor kinderen en jongeren. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Wij vragen daarom aan iedereen die op reis gaat om € 1000 fondsen te werven. Dit lijkt een hoog bedrag, maar ervaring leert dat veel mensen zelfs meer ophalen!

Met je persoonlijke actiesite op www.inactievooredukans.nl roep je eenvoudig je omgeving op om je te sponsoren en volgen de thuisblijvers je reis op de voet. Uitleg en tips over het inzamelen van sponsorgeld krijg je tijdens de training.

Aanmelden voor DARE2GO

Terug naar hoofdpagina

Social

Partners & keurmerken

  • CBF
  • ANBI
  • Nationale Postcode Loterij