Nieuwsoverzicht
Reserveer je vakantie via Booking.com en steun Edukans

Reserveer je vakantie via Booking.com en steun Edukans

Edukans werkt samen met Booking.com om nog meer kinderen en jongeren te kunnen helpen aan beter onderwijs. Booking.com wil een deel van haar opbrengsten besteden aan goede doelen. Een van de doelstellingen is het verbeteren van onderwijs in ontwikkelingslanden en jongeren aan een geschikte baan helpen. Daarom steunt de boekingswebsite Edukans.

Booking.com Edukans

Edukans steunen met jouw vakantie

Voor iedere reservering via www.booking.com/steunedukans doneert Booking 7% van de totale boekingskosten. Dat is voor ons een fantastische steun en kost jou niks extra. Je betaalt namelijk precies hetzelfde bedrag als je anders zou betalen. De steun komt puur vanuit het bedrijf. Maar daarvoor hebben we jou wel nodig. We hopen dan ook dat je de volgende reservering voor een vakantie in het buitenland of gewoon een accommodatie binnen Nederland via deze link wil doen. Alvast een fijne reis!

App

Edukans steunen via app van Booking.com kan alleen met toestel van Apple. Je gaat dan eerst naar www.booking.com/steunedukans en klikt vervolgens bovenin op de optie ‘open’ voor de app. Voor Android toestellen is boeken via de app helaas (nog) niet mogelijk.